sâmbătă, 7 decembrie 2013

Cronica zilei de vineri, 06.12.2013

        Ziua de vineri a fost din nou dedicată celor sfinte, mai ales că se sărbătorea Sf. Ierarh Nicolae. În urmă cu câţiva ani, acesta a fost ales să fie patronul liceului şi ziua de 6 decembrie să fie sărbătorit praznicul liceului. Astfel, la ora 10.00 a fost oficiată Sfânta Liturghie la cea mai apropiată instituţie de liceul nostru - Biserica Adormirea Maicii Domnului din Oraviţa, prezentă la toate manifestările noastre. După oficierea Liturghiei a avut loc un Te Deum în sala festivă a liceului nostru, la care au participat preoţi din Oraviţa, profesori, elevi şi invitaţi.

 Cu această ocazie a fost sfinţită o icoană a patronului spiritual al liceului.
 

2 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad aceste poze si ma bucur sa vad ca un tablou intr-o anumita poza inca este la locul lui si cinsteste pe cei care au terminat in 1989 si mai ales profesorii de atunci in care este si mama mea ing.Elena Ardelean Virginia...imi pare bine ca inca mai exista si nu au fost aruncate..cinste voua noilor profesori de la Dragalina

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru toate actiunile intreprinse! Dar am o singura nedumerire: ce legatura are religia cu invatamantul? Preotilor prezenti acolo nu le mai ajung bisericile si vor sa transforme si scolile in biserici? Cand e vreo activitate in cate o scoala hop si ei, popii! Pai ori invatam si indrumam copii pentru o viata cu capul sus ori ii invatam sa mearga in genunchi si sa bata cruci? Daca vor sa ajute cumva, popii, pai atunci sa doneze bani grei pentru renovari, echipamente si alte cele.... Caci bani au cacalau. Si nu ma refer aici doar la simpli popi, ci si la popii mai mari, aia de abia se misca de aurul agatat de ei! Sau poate prezenta popilor la Liceul Dragalina a avut ca scop sa mascheze lipsa totala de prezenta a elitei conducatoare a urbei noastre?

    RăspundețiȘtergere