miercuri, 4 decembrie 2013

Cronica zilei de miercuri, 04.12.2013

        Şi ziua de miercuri a fost plină...
          La ora 10.00 a debutat acţiunea "Împarte bucuria". În cadrul zilelor Liceului Teoretic GENERAL DRAGALINA, miercuri, 04.12.2013 am organizat voluntariatul ÎMPARTE BUCURIA în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială Oravița , proiectul a avut ca principal scop sprijinirea minorilor cu grad grav de invaliditate și cu oportunități financiare reduse. Acțiunile coordonate de Consiliul Școlar al liceului au vizat în esență segmentul cel mai defavorizat al populației din orașul nostru și întreaga activitate a fost centrată pe dezvoltarea valorilor umanitare cât și pe formarea simțului civic la elevi.
prof. Oana Duca




  • La ora 12.00 în sala festivă a liceului a avut conferinţa "Dragalina - Trecut, prezent, viitor" la care au participat absolvení din diverse generații.

  • Vorbitorii au evocat personalități ilustre ai unor slujitori ai catedrei, au depănat amintiri, au împărtășit emoții... La final, ne-a fost decernată o diplomă omagială din partea Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, reprezentată de domnul director al acestei instituții, prof. Diaconu Dorel.
        În acelaşi timp, în sala media a liceului a fost amenajată o expoziţie cu lucrări din creaţile sculptorului George Molin.  Cu această ocazie elevii şi profesorii liceului, dar şi invitaţii noştri au putut admira măiestria sculptorului în a transforma simplitatea unei rădăcini de copac sau a unei bucăţi banale de lemn în creaţii cu adevărat uimitoare.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu